Rapoarte şi funcţii

Rapoarte şi funcţii

Aplicația KTrack va ajută să administrați corect și eficient flota dumneavoastră cu ajutorul diverselor funcții cu care este dotată și să realizați o serie variată de rapoarte de activitate privind performanța acesteia.

Aplicația de monitorizare și management online a autovehiculelor generează rapoarte de flotă auto variate, utile și dinamice, care pot fi personalizate la cererea clienţilor, în funcţie de nevoile şi specificul activităţii.

Soluția KTrack este flexibilă și poate fi personalizată de către specialiştii noştri la cerere beneficiarului, prin dezvoltarea de funcționalități și caracteristici specifice nevoilor acestuia, care să contribuie la eficientizarea activității, creșterea siguranței bunurilor, a angajaților și a performanței afacerii în ansamblu.

Rapoarte

Aplicația de monitorizare și management online a autovehiculelor, KTrack, este un instrument util și ușor de utilizat pentru managerii și responsabilii de administrarea flotelor, precum și pentru propietarii de flote care urmăresc eficientizarea, reducerea costurilor, creșterea siguranței bunurilor și a productivității afacerii.

Vezi detalii

Funcții

Cu ajutorul aplicaţiei de monitorizare, accesibilă online, ușor de utilizat, pot fi configurate diferite funcții pentru a gestiona eficient și sigur flota dumneavoastră.

În funcție de specificul activității clienților noștri, putem crea și personaliza la cerere funcții care să servească nevoilor de administrare și eficacitate.

Vezi detalii