featured-image

Ce este KTrack

KTrack este o soluţie performantă destinată monitorizării și managementului eficient al flotelor auto cu scopul optimizării consumurilor de carburant, reducerii costurilor administrative și protejării bunurilor dumneavoastră.

Soluția KTrack permite localizarea și monitorizarea în timp real ,prin GPS, prin intermediul unei aplicații web securizate, a unuia sau a mai multor autovehicule din flota companiei. KTrack este de asemenea, un instrument util și eficient de management al flotelor auto, cu ajutorul căruia puteți planifica și optimiza rutele și activitatea șoferilor, urmări consumul de combustibil și evidența reviziilor. De asemenea, aplicația KTrack va ajută să administrați corect și eficient flota dumneavoastră și să realizați o serie variată de rapoarte de activitate privind performanța acesteia.

Soluția se adesează companiilor care au în administrare parcuri auto: corporații, firme de logistică, curierat, transporturi, taxi, distribuție, închirieri, etc.

KTrack este una dintre primele soluții de monitorizare prin GPS a autovehiculelor dezvoltată integral de către UTI GRUP, atât echipamentele hardware cât și soluția software. Având un departament dedicat de cercetare și dezvoltare, soluția KTrack este îmbunătățită permanent pentru a preîntâmpina cerințele diversificate ale clienților și pentru a integra noile tehnologii.

Soluția KTrack este flexibilă și poate fi personalizată de către specialiştii noştri la cerere beneficiarului, prin dezvoltarea de funcționalități și caracteristici specifice nevoilor acestuia, care să contribuie la eficientizarea activității, creșterea siguranței bunurilor, a angajaților și a performanței afacerii în general.