Echipamente KTrack

Soluţia

Ce este KTrack

KTrack este o soluţie performantă destinată monitorizării și managementului eficient al flotelor auto cu scopul optimizării consumurilor de carburant, reducerii costurilor administrative și protejării bunurilor dumneavoastră.

Vezi detalii

Cum funcționează KTrack?

Echipamentul de localizare şi monitorizare mobilă (unitate VTS) este montat pe autovehicul de către echipa noastră de specialiști sau de către partenerii noștri. Montajul echipamentului este facil și nu aduce nicio modificare sau alterare configurării inițiale a autovehiculului dumneavoastră.

Vezi detalii

Componentele sistemului

KTrack este o soluție performantă de management al flotelor auto, care ajută la monitorizarea în timp real, pe o hartă licențiată, a activității vehiculelor din flota dumneavoastră, oferind în același timp informații utile despre comportamentul șoferilor, consumurile realizate, starea echipamentelor din dotarea sistemului etc.

Vezi detalii

Certificări

Suntem preocupaţi continuu să ne îmbunătăţim procesele de lucru, să lucrăm cu tehnologii moderne şi să livrăm cele mai bune produse și servicii clienţilor noştri.

Calitatea soluțiilor noastre este garantată de lista de certificate şi autorizaţii, eliberate de autoritățile competente din domeniu.

Vezi detalii

Rapoarte şi funcţii

Aplicația KTrack va ajută să administrați corect și eficient flota dumneavoastră cu ajutorul diverselor funcții cu care este dotată și să realizați o serie variată de rapoarte de activitate privind performanța acesteia.

Aplicația de monitorizare și management online a autovehiculelor generează rapoarte de flotă auto variate, utile și dinamice, care pot fi personalizate la cererea clienţilor, în funcţie de nevoile şi specificul activităţii.

Soluția KTrack este flexibilă și poate fi personalizată de către specialiştii noştri la cerere beneficiarului, prin dezvoltarea de funcționalități și caracteristici specifice nevoilor acestuia, care să contribuie la eficientizarea activității, creșterea siguranței bunurilor, a angajaților și a performanței afacerii în ansamblu.