Industrii

Industrii

Soluția de monitorizare a flotelor auto prin GPS, KTrack, este o soluție complexă și flexibilă și un instrument util și fiabil în gestiunea eficientă a parcului auto. Cu ajutorul soluției KTrack realizați un management eficient al activității flotei dumneavoastră, reduceți costurile de operare și întreținere cu cel puțin 20% și aveți control permanent asupra consumurilor, angajaților și autovehiculelor utilizate, oriunde v-ați afla.

Soluția de monitorizare și management al flotelor de mașini dispune de toate funcţionalităţile necesare în vederea satisfacerii cerinţelor clienților din domenii vaste de întrebuințare: taximetrie, curierat, securitate, telecomunicaţii, transport de valori, utilităţi publice, construcţii, distribuţie, transporturi, societăţi de leasing sau rent-a-car, etc.

Principalele probleme pe care le întâmpină transportatorii sunt legate de stabilirea rutelor de parcurs, gestionarea camioanelor din flotă, mentenanţa vehiculelor, și nu în ultimul rând, de costurile generate de acestea. Cu ajutorul sistemului de management al flotei, KTrack, responsabilii de logistică sau administratorii de parc auto pot optimiza şi eficientiza cheltuielile generate de flota pe care o coordonează într-un timp foarte scurt.

Orele suplimentare efectuate nejustificat de către şoferi, furtul mărfii transportate sau a combustibilului din rezervor precum şi furtul vehiculelor sunt câteva dintre dificultățile care amenință productivitatea și eficiența unei companii de transporturi, toate acestea putând fi eliminate cu ajutorul KTrack.

Transport

Principalele probleme pe care le întâmpină transportatorii sunt legate de stabilirea rutelor de parcurs, gestionarea camioanelor din flotă, mentenanţa vehiculelor, și nu în ultimul rând, de costurile generate de acestea.

Vezi detalii

Distribuţie şi curierat

Sistemul de monitorizare prin GPS KTrack este ideal pentru companiile de curierat şi distribuţie, fie că este vorba de bunuri de larg consum sau bunuri de folosinţă îndelungată.

Vezi detalii

Taxi

Sistemul de monitorizare prin GPS KTrack permite identificarea celor mai bune rute în cazul companiilor de taximetrie.

Vezi detalii

Construcţii şi logistică

Firmele de construcţii se confruntă cu diverse probleme, de la sustragerea angajaţilor de la sarcinile de lucru, până la utilizarea nejustificată a utilajelor din dotare.

Vezi detalii

Administraţii publice

Pentru companiile de stat care deservesc utilități publice, utilizarea unor sisteme de monitorizare GPS a autovehiculelor din flotă este necesară pentru buna urmărire și eficientizare a activității, precum și pentru reducerea cheltuielilor administrative.

Vezi detalii

Rent-a-car şi leasing

Prin utilizarea sistemului de management al parcului auto KTrack, companiile de leasing, asigurări sau rent-a-car deţin controlul permanent asupra flotei de vehicule.

Vezi detalii

Alte industrii

În contextul unei crize economice prelungite, companiile trebuie să-şi administreze cât mai eficient flotele auto, eliminând cursele inutile, costurile de întreţinere şi stabilind un grafic cât mai clar al activităţilor.

Vezi detalii